Easy Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Powitać wszystkich nowych użytkowników. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertpedros Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Witam ja też mam megane :) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmooo Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Witam wszystkich serdecznie. Od tygodnia jestem posiadaczem Megana 1.5 dCi 100 KM w "automacie". Jest to już piąte moje Renault :) , pomimo ciągłych narzekań i problemów. Poprzednio jeździłem : 1. Megane I ph1 1,4 eco, 2. Megane I ph2 1,4 16V, 3. Megane I ph2 1,6 16V RXE, 4. Laguna II ph1 1,8 16V. Forum jest super - już znalazłem kilka wskazówek. Pozdrawiam wszystkich użytkowników megi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DCA Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Witam! Narazie bravka latam ale czekam na Megankę Coupe 2.0 16v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ares_72 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Witam Od 4 dni jestem posiadaczem Megane 1,6 rocznik 1999, klima + gaz. Poprzednio jeżdziłem Nexią i często byłem użytkownikiem forum Nexii, ale nadszedł czas na zmiane forum :). Mam nadzieję, że dowiem się tutaj dużo pożytecznuch rzeczy o moim nowym aucie. Pozdrawiam z Konina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 witamy serdecznie, ares_72 tu dowiesz sie wszystkiego co chcesz wiedziec... i nawet troche wiecej... pozdrawiam serdecznie nowych Forumowiczow :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dareks20 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Witam serdecznie, od tygodnia jestem posiadaczem scenika 1.9 dTi z 2000 roku. Jak narazie same pozytywne wrażenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macia100 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Witam Wszystkich! Od 2 tygodni jestem właścicielem Scenica 1.5 DCI 105 KM z 2007 roku. Mam nadzieje, że będzie tak samo niezawodny jak poprzednik (Audi 80). A tak na marginesie, po przeglądnięciu tego forum dochodzę do wniosku, że "jakby co" to sporo zaoszczędzę na naprawach. Po co komu warsztat skoro wszystkiego się dowie stąd. ;-) Pozdrawiam Macia100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Witam wszystkich, ktorzy juz niedlugo przyswoja sobie na pamiec ksiazke "Sam naprawiam, renault Megane" :) :) :) :evil: :) :) :) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość .:F:A:S:T:. Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Witam wszystkich!!! Od tygodnia jestem użytkownikiem Megi II z 2004r. Jak na razie same pozytywne wrażenia. :D :D :D Pozdrawiam wszystkich obecnych na tym świetnym forum z którego wiele już dowiedziałem się na temat mojej (moich rodziców) Megi. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tacim Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Witanko Scenic II 2003 1.9 DCI 120KM fajne auto choć ciort wie jak długo nim pojeżdżę. Pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal188_16 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 czesc macie moze jakies naklejki na samochod z naszą megi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Witam w imieniu administracji, wszystkich nowo przybyłych. michal188_16 - o naklejce poczytaj w odpowiednim dziale na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marta_ols Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Witam wszystkich :D Od półtora roku posiadam białą, śliczną Megi. Nie mam żadnych zarzutów do mojej "Białej Księżniczki", prócz trzeszczących plastików. Z którymi na pewno większość posiadaczy owego samochodu ma problem. Pozdrawiam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Siemanko, Od 2 tygodni mam meganke 1.4 RN, i tak samo prawo jazdy. Na ten moment cała wiedza na temat tego auta pochodzi z tego forum, za co jestem wam wdzięczny. Możecie spodziewać się wielu pytań (oczywiście, tych ktore nie były poruszane wcześniej) i mam nadzieję, iż wspomożecie nowego użytkownika. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi