ReiL Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 heh Grono hanysow rosnie:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moroh Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Witam nowych i nowszych. PS: Ryśku, kiedy te fotki ze spotu SIKURA będą - z soboty? Wybacz, że męczę. :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymoteuszek Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 WITAM !!!! Na poczatku przedstawie siebie i autko... ja do niedawna zagorzały fan punto HGT... az do pierwszej potyczki z ASO!!!!!!!! masakra(zaraz sprzedałem ten włoski makaron)... od roku jezdze MII 1.5 dCi 80 kucy... i od roku czuje ze zyje. moge tak stwierdzic dlatego iz troche jezdze ok 50000 km na rok tylko DO pracy no i do sklepu po gazete... renuwa ma tylko jedna wade jest biała , ale polecam jak ktoś nie ma obycia na miejskiej parkingowej dzungli!!! jak na razi pisze o mojej najwiekszej mechaniczej kochance M ;-) ale cóz one sa piekne ,wygodne i sexi!!!!! kochani pozdro dla kazdego szczesliwego posiadacza "renatki" ps dziadek mnie nauczył ze z autem trzeba jak z kobieta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReiL Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Bialy kolor to nie wada uwierz mi na slowo:D w Tym wypadku biale jest piekne (i zaden to rasizm) aha i Witamy:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 witam i gratuluje dziadka bo bardzo dobrze Cie nauczyl, a jest to prawdziwe zwlaszcza dla renowek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rysiek_W Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 PS: Ryśku, kiedy te fotki ze spotu SIKURA będą - z soboty? Tak jak już pisałem czekam na fotki od GBoy-a.Wiec trzeba jego zapytac;-) [ Dodano: 2007-01-12, 00:59 ] WITAM !!!!Na poczatku przedstawie siebie i autko... To te Książenice koło Szczygłowic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechu1977 Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 wita TORUŃ, miło tu się siedzi. ludziska kultura oby tak dalej .nie opuszczę was !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReiL Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 nikt ze śląska sie w tym temacie nie odezwal to ja zaczne:D a co do forum to mysle ze bedzie sie coraz lepiej rozwijalo bo juz mozna znalesc jej przez google:] no i sporo tematow i swiatlych ludzi znajacych sie na Renowkach:]Pozdro z Zabrza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymoteuszek Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 dokładnie TO TE KSIążENICE ... GRATULUJE ORIENTACJI NA DZIKIM ZACHODZIE.... BO TO TOTALNE ZADU... A SKąD ZNASZ TA PIPIDUWE :) [prosze nie pisac kapitalikami DrNO] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 16 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 Witam prawie krajana. Zdrówko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dradzik1 Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Witam wszystki, jestem nowym urzytkownikiem Meganki kombi 1,9 tDi. Chętnie się dowiem cosik na temat tego samochodu więc jak byście mieli jakieś fajne informacje to dajcie znaka .Dzięki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soto74 Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 hej, tu Kraków. Posiadam megane 1.9 dti z 1999r. mam ją dopiero 3 tygodnie ale juz ja lubie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Rodzina dTi rosnie Co do materialow o dTi, to mozna je odszukac na FTP Pikura'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubos Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zawsze jest tak że ktoś coś musi powiedzieć, a na początku wypada się przywitać z Forumowiczami soł strzała. Dołączam jako posiadacz białego zaginacza czasu GrandTour z 2004 roku 1.5 dci 105 koników. [shadow=brown:4dfd2da8b2][/shadow:4dfd2da8b2][glow=red:4dfd2da8b2][/glow:4dfd2da8b2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriej Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Witam! Jeszcze nie mam meganki, tak naprawde nie wiem czy bede miał, ale myśle o tym, pozdrawiam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi