adas3003 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Witam wszystkich posiadaczy samochodow reno jestem tutaj nowym uzytkownikiem ale forum bardzo mi sie podoba i jestem szczesliwym posiadaczem scenica z 1998roku 2.0 z gazem niestety zdjecia dodam troche pozniej bo autko miala mala kolizje.Tak 3 lata temu jakos niemialem przekonania do aut francuskich moj blad jezdzilem vw glownie golfy,ale tego roku w lutym przyszedl czas zmian i wybralem sie z zona po nowy nabytek na poczatku chcialem kupic sobie bmw,ale czesci kosztuja majatek potem znalazlem vectre 98rok 2,5 z gazem ale zona powiedziala ze ople gnija i znalazla scenica oczywiscie spodobal sie jej kolor i wersja kazdy fotel innego koloru.I tak zostalem szczesliwym posiadaczem owej reni, czesci sa dostepne i ceny tez nie sa wysokie tylko przy mojej nodze spalanie troche duze,ale cos za cos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek-104 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 :) Witam wszystkich użytkowników Francuzów i oczywiście pozdrawiam,jestem nowym użytkownikiem Scenica poprzednio latałem Mazdą i byłem w klubie mazdy muszę przyznać że ludzie bardzo życzliwi. Zapisałem sie do waszego klubu myślę że użytkownicy i władze klubu pomocni są dla siebie i innych.Mark. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieszala5 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Witam! W koncu moge sie przywitac!(mam chwile) Jestem mam nadzieje szczesliwym posiadaczem Scenica Grand 1,9 dci 2005. Piekne auto!:) Wlasnie od poniedzialku jezdze za formalnosciami bo auto jest z Belgi to troche trzeba sie najezdzic! To moje pierwsze Reno ale szwagier ma od 5 lat jedna i ta sama lagune a od roku katowalem zony firmowa Meganke 1,5 dci! W ten oto sposob z deklarowanego milosnika VW zostalem uzytkownikiem Francuza!:)) Pozdrawiam Wszystkich i licze na duuzo informacji o aucie bo na serwis mnie nie stac!:) Zwlaszcza teraz po zakupie!:) Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszek13ns Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Witam wlasnie dolaczylem do grona posiadaczy Meganki. No i przy szukaniu informacji w necie trafilem na forum. Pozdrowienia dla wszystkich uzytkownikuw jak i administaratorow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawd Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Witam wszystkich! Sprowadziłem z Holandii Megane II 1.5dci kombi z 2004r. Jeszcze sie "naprawia" ale niebawem będę śmigać. To moje pierwsze auto myślę ze to doby wybór. Pozdrawiam i życzę SZEROKIEJ DROGI! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAPRAL Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Witam wszystkich! Posiadacz Scenica od 30.11.2007 1.9 dti 1999rok. Poprzednie auto Octawia z 1999 tdi , na porównania jeszcze za wcześnie. Pozdrawiam, Darek Lębork. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ma-K Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 witam wszystkich jeżdże megi kombi 2001 LPG.Mam ją od 6m-cy i narazie ją lubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro1111 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Witam i pozdrawiam--- wlasnie dolaczylem do grona posiadaczy Meganki.Jestem użytkownikiem Renault''Megane''-1.4 16V Air,<2002> Ż ;-) yczę SZEROKIEJ DROGI!!!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolo Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Witam wszystkich jestem nowy jutro prawdopodobnie sfinalizuje transakje i stane sie szczesliwym posiadaczem megane w zwiazku z tym mam pytanie czy megane z 2001r byly wyposazone w kontrole trakcji prosze o odpowiedz pozdrawiam. [ Dodano: 2007-12-09, 21:08 ] Witam wszystkich na forum jestem nowy jutro prawdopodobnie sfinalizuje transakje i stane sie szczesliwym posiadaczem megane w zwiazku z tym mam pytanie czy megane z 2001r byly wyposazone w kontrole trakcji prosze o odpowiedz. Jutro cos wiecej napisze na ten temat pozdrawiam wszystkich rolo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ploplo Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Witam wszystkich, Forum Megane to istna encyklopedia wiedzy wiec dlaczego nie a ze Renówek Ci u mnie w rodzinie az dwie pierwsza Red Arrow 96 classic 1,6+gaz, ktora ujezdzamy juz od 7 lat i druga nowy nabytek Black Devil 03 Grandtour 1.9 dci to tym bardziej ciesze sie ze dolaczylem do grona forum megane maniaków Pozdrowienia z Wroclawia/Bogatyni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AROARO Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 witam wszystkich! 3m-ce mnie nie było po kasacji auta :-( ale wracam teraz Scenic, świetne autko jeszcze wymiana rozrządu bo nie wiem kiedy był robiony! ale 1.9 dci to to co chciałem mieć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semai Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Witam wszystkich na FORUM i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoww Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Witam! Pozdrowienia dla wszystkich na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz35 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Witam wszystkich forumowiczów. Jeszcze nie mam Meganki, ale już może nawet w tym tygodniu w garażu pojawi się Scenic. Będzie to 2002rok z dCi. Miałem troche obaw o silnik (naczytałem się o padających wtryskach, turbinach i EGR'ach) ale będzie sprawdzony gruntownie przed zakupem , więc może niespodzianek nie będzie. Ma mieć 114kkm lae kto dziś wierzy w licznik. Pozdrawiam. PS. Wcześniej miałem już kilka różnych samochodów-jeżdżę od '88r w tym: i diesle i benz i LPG więc chętnie podzielę się doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProximaSS Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 cze wszystkim posiadaczom meganek i od razu muszę podziękować ADMINOWI za praktycznie umieszczone manuale do tego autka długą chwilę je szukałem aż znalazłem się na tej stronie i mam już t czego mi trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi