maciejka72 Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Witam ! Nawet nie wiedziałem o istnieniu tego forum, ale oki, lepiej późno niż wcale. Obecnie cię cieszę Scenikiem 2001 1.9 DCI w pełnym wyposażeniu. Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foti80 Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Witam. Od 3ch tygodni jestem posiadaczem wiśniowej Megane 1.6 kombi z 2001r. Moja pierwsza renowka. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
royb Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Cześć Wszystkim! Jest upragnionym posiadaczem Megane I ph II Już wiem, że będę miał mnóstwo pytań do Was jako doświadczonych użytkowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Witamy na pokładzie najlepszego forum w Polsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
royb Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 cięcie Takiego też szukałem 8-) Nie cytujemy posta w całości, pisząc bezpośrednio pod nim. Naruszasz regulamin. Poza tym temat tylko do powitań nie do dyskusji. Tylko Moderatorzy co jakiś czas wstawiają powitanie "nowych"w imieniu Administracji i wszystkich userów, nie trzeba na nie odpowiadać.- gojgien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek79 Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 witam od niedawna jestem posiadaczem renault scenic 1,6 8V rok 97'/98' pozdrawiam wszystkich fotki postaram sie jak najszybciej pokazac na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rallyfan82 Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Witam wszystkich Jestem od niedawna maniakiem mojej "nowej" Megi 2,0 16v F7R, postaram się w niedługim czasie pochwalić jakim fotami ;) Niestety już na początku mam problem. Opisałem go w dziale Mechanika. Jak ktoś ma ochotę to proszę o POMOC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steven Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Witam Witam i witam Szczęśliwym trafem stałem się posiadaczem Megane Coupe 98r 2.0 8V. Pochodzę z okolic Częstochowy (Ostrowy - niektórzy chyba troszke znają to miejsce ;)) Fotek nie mam bo pogoda lipna a chciałbym zrobić ładne ;) Czekam na info o spotach w okolicy Czestochowy i do zobaczenia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rtk Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Witam Jestem posiadaczką meganki coupe 1.4 16V ;), wożę się po Wrocławiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji Zwłaszcza miło powitać kolejną panią ;) Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, a także częstego kontaktu z opcją ;). ;) Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;-) ;) Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubutek Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Witam. Mam na imie Tomek i jestem można powiedziec szcześliwym posiadaczem Meganki z 2001r 1,4 16V RXE. Pisze "mozna powiedzieć" bo trafiłem tu zwg na pewne mankamenty które opisałem w inny miejscu. Na forum nowicjusz ale sie powoli wprawiam. Fajna rzecz i dużo można znaleźć. Pozdrawiam pozostałych użytkowników. Narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reksio1980 Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Jestem nowym uzytkownikiem forum gdyz niedawno stalem sie posiadaczem meganki .Mam nadzieje ze bedzie nam razem milo i znajde tu duzo odpowiedzi i w miere mozliwosci postaram sie pomoc.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_franciszek Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Dolaczam do forum ze swoim scenikiem. Pozdrawiam pozostalych uzytkownikow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namati Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Witam serdecznie ;) Mam na imię Natalia i jeszcze w tym miesiącu stanę się posiadaczką Meganki. W rodzinie prawie same Reno, tak więc ciesze się, iż moją miłością stała się Meggi. Pozdrawiam serdecznie!! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AD4M Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Witam Wszystkich! Nie jestem jeszcze właścicielem ale mam w planach zakup Meganki II. Jezdzilem kiedyś francuzem - clio II ph I, później przyszedł czas na VAG'i. Obecnie siłą rzeczy nastąpi prawdopodobnie powrót do auta na F ;-) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi