Krzychu Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 jako mod witam wszystkich jeszcze niepowitanych, widzze ze popularne jest logowanie sie jeszcze przed oficjalnym posiadaniem meganeczki No i bardzo dobrze. Wtedy pytania o opinie na temat danego auta sa jak najbardziej na miejscu. A nie, ktos kupi i dopiero wtedy temat: Jakie sa opinie na temat mojego auta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__Marcin__ Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Witam serdecznie wszystkich nowych ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magand Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Witam wszystkich TRóJMIASTO a dokładnie Gdańsk forum dziala znakomicie wczesniej bylem posiadaczem Mitsubishi colta tam nie było tak sprawnie jak tu. Wczoraj poprosiłem o pomoc i minute później miałem juz odpowiedź tak trzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Witam nowych Forum ma za zadanie pomagac ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Witam - z tymi odpowiedziami (czasem) to róznie czasem bywa ale staramy się ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomaskce Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Witam wszystkich Szkoda ze wczesniej o was nie wiedzialem Moja Megi to model z roku 2004 1,6 16v Comfort Authentique a to co w niej zmienilem to monogram silnika na listwach z czarnego na chromowany i klamki na srebrne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airman Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 witam szanownych adminów i sympatycznych użytkowników 3 dni jestem posiadaczem auta marzeń - jak w podpisie; przed kupnem przeczytałem forum od dechy do dechy- dzięki temu miałem tylko fachowe pytania i zero odpowiedzi poprzedniego właściciela; ostatnie 8 lat ujeżdżałem nissana - żadnych awarii przez 200 kkm- powiało nudą i postanowiłem jako lubiący garażowe zajęcia kupić megane; dziękuję że jesteście , nie raz się usłyszymy - pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 To coś słabo poprzedni właściciel się znał na tym autku ;-) Witaj - miło, że się zapoznałeś z forum - oby więcej takich ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajman Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Witam wszystkich Zakupiłem własnie meganke 1.9 dCi i ciesze się że znalazłem to forum. Wcześniej miałem probiaka i też istnieje forum forda probe i wiem jakie może być ono pomocne. No i mam nadzieje że zloty są przynajmniej tak samo "abstynenckie" jak miały miejsce w klubie probe :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gienek Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 gratulacje witamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GediCC Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 A i ja witam szanownych forumowiczow dzis zdecydowalem sie na zakup autka marzen MEGANE CC ... mam nadzieje ,ze sie kiedys na zlocie spotkamy pozdrawiam :) a tak wogole to duzo ludzi ma cc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Raczej niewielki odsetek. Pozdrawiam nowych. Lajman, forum nie jest klubem i nie oragnizujemy samodzielnych zlotow (na chwile obecna). Najblizszy zlot, bedzie w Borkach i jest organizowany przez Klub Renault. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajman Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 [CIAHC!] aha, rozumiem, a swoja droga to Borki to popularne miejsce na zloty [prosze nie cytowac w calosci postow, na ktore sie bezposrednio odpowiada. DrNO] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Krzychu ale rosniemy w sile i moze za jakis czas bedzie trzeba pomyslec o klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi