Juras K Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Witam jestem tu nowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hagazi Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Witam wszystkich! Niedawno postanowiliśmy z żoną zmienić autko i staliśmy się właścicielami Scenica I ph I z silniczkiem 1.9 DTi rocznik 2000. Z początku byłem trochę nieufny do "francuza" ale po kilku tygodniach jazdy przekonałem się do tego autka na amen. Pozdrawiam wszystkich! Hagazi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fioxx Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Witam serdecznie! Jestem nowym użytkownikiem forum, moja przygoda z renault megane (dokładniej Renault Megane Classic 1.4 16V RT phI oczywiście) zaczęła się można powiedzieć już od dawna, gdyż tata megankę kupił już 7lat temu, w tym czasie ja zdążyłem zrobić prawo jazdy, zakupić samochód (renault clio 1.4RT), ale musiałem sprzedać, tata teraz szuka nowego dla siebie auta, a mi pewnie zostanie meganka także postanowiłem powoli się zapisać do jakiego forum, w razie jakich pytań. Mam nadzieje ze znajdę tutaj odpowiedzi na możliwe przyszłe nurtujące mnie pytania :) Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrmonk Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pedroboy Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Witam wszystkich ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o4f Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Witam i Pozdrawiam. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bachapl1 Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Witam wszystkich miłośników Megane Niedawno kupiłam Megane I phII. Jestem laikiem jeśli chodzi o samochody ,ale już kocham tego ,,mojego Rene,,. Licze że tu znajde wszystkie wiadomości ,które mnie interesują jeśli chodzi o Renault. Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxiA7 Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Witam wszystkich posiadaczy renault ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmmarty Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Witam wszystkich!! Od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem Renault Megane II w wersji sedan z 2007 roku z silnikiem 1.5 dCi. Mam nadzieje że furka będzie się dobrze sprawować, poprzednio był Opel. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szeryf77 Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów Zastanawiam sie mocno nad zakupem renault megane II, mam nadzieje że tutaj dowiem sie wiele na temat tych wozidełek POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawskip Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Witam, właśnie jestem w trakcie finalizacji kupna Megane I phII 1.9dTi z 2000 roku. Mam nadzieję że będzie mi długo i dzielnie służyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poodek Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Witam! Jestem nowym użytkownikiem forum, właśnie przymierzam się do kupna Megany I ph II Mam zamiar ją kupić zaraz po powrocie z zagranicy gdzie w pocie człona na nią zarabiam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzh Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Witam wszystkich, miałem kiedyś Megankę, miło ją wspominam, zalogowałem się, bo mam po niej zderzak, który jest mi niepotrzebny, ale to w innym wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
groszekoki Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Hej wszystkim :P Mam nadzieję, że z pomocą tego forum pomożecie mi znaleźć fajną i niedrogą Megankę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assasin_Ash Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Witam wszystkich posiadaczy aut Renault.Od marca jestem szczęśliwym nabywcą Renault Megane 1.9 dti z 11.1998r.Jestem bardzo zadowolony z tego auta pod względem jazdy,dynamiki,zbierania się i rzecz jasna spalania. Pozdrawiam Wojciech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi