Jart Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Witam użytkowników i miłośników..) Już prawie zakupiłem megane I ph II w bogatej wersji z silnikiem...no właśnie DTi ale co do mocy to bedę miał pytania.......posiadam również wiedzę którą chętnie się podzielę....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturas Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Witam serdecznie wszystkich użytkowników tego forum.Od paru dni jestem (mam nadzieje)szczęśliwym posiadaczem meganki,kombi z 2004 roku.Na reno przesiadłem się z opla omegi,której pomimo tego że lubiła dobrze zawirować w zbiorniku wspominam bardzo dobrze i mam nadzieje ,że moje doświadczenia z megi bedą takie same. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaqc Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Witam forumowiczów. Nowe autko, nowe szanse 8-) Jak na razie 2000km i daje rade! Forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihal Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Witam wszystkich, od 9 dni jestem posiadaczem megane I ph II z silnikiem 1.9 dTi. Póki co bardzo zadowolony! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszRA Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Nie posiadam jeszcze Meganki, ale noszę się z zakupem Megane II phI z silnikiem dci i pomyślałem, że może tu uda mi się znaleźć coś fajnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRzlo Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Witam wszystkich od niedawna jestem posiadaczem Megane I phI autko fajne ale totalnie nie nadaje się do wyprzedzania poza miastem. Dobrze ze będzie używane zwłaszcza w warunkach miejskich. Pozdrowienia dla starych forumowiczów, wszystkich użytkowników Megane I phI oraz dla moderatorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jowitta Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Witam. Mam nadzieję, że wkrótce również będę właścicielką Renault. Na razie potwierdzałam na tym forum, że mój wybór był prawidłowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twardy Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Witajcie , nazywam się Mariusz jeżdżę VW Golf MK2 1,6TDi po modach ale niedawno kupiłem Scenica1 dla żonki . Pewnie najczęściej mnie spotkacie w dziale dla diesli. Kilka słów o sobie , pracuję w Toyocie jako mechanik Utrzymanie Ruchu ale z zawodu jestem spec-spawaczem . Pozdrawiam Wszystkich Klubowiczów. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwo27 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zakup: Megane II 2005r. 1.9 dCi Samochód kupiony 2 dni temu. Między innymi, również dzięki Waszym radom i wypowiedziom na temat tego samochodu. Jak narazie jestem bardzo szczęśliwy, tylko spalanie w małym, zakorkowanym mieście mnie martwi...przy włączonej klimie 9l. Wysprzątam, wyczyszczę to wrzucę może jakieś ciekawe foty. Pzdr ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosk Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Witam wszystkich, mój samochód to Megane classic, 1998r, 1,6 8v z gazem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R26F1 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Witam wszystkich. Co prawda profil już mam założony z pół roku, ale jeszcze nic nie pisałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qki Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Witam wszystkich i pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanekLbn Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Witam wszystkich, mój samochód to Megane Coupe 1.6e 96 rocznik Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steniu4 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Siemka wszystkim, Steniu z poznania wita, kupiłem żonie jakiś czas temu scenica i w końcu miałem czas załapać jakieś rozbudowane forum o meganach to i jestem. Jak wiadomo forum to kopalnia wiedzy, także będę się udzielał wyciągając informacje i oczywiście dzielił się również wiedzą... Jak mogę pomogę. Na autach dość dobrze się znam, motoryzacja to moje drugie Ja więc się rozkręcę jak poznam tego łotra z francji (oznaczenia itp to jeszcze po omacku bo całe życie idę z niemieckimi wozami i od 3 lat ze szwedzkimi saabami...) Autkami chwalimy się w specjalnym dziale na forum. Forum też trzeba poznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grey3 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Witam wszystkich. Posiadaczem Megi jestem od 4 miesięcy, ale dopiero teraz odczułem potrzebę pogrzebania na forum i odnalezienia cennych informacji. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi