fario1969 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Witam wszystkich! Do przed wczoraj użytkowałem Megane II GT 1.5dci. Od tego czasu przesiadłem się na Megane III GT 1.9dci. Mam nadzieję że nie tylko będę stąd czerpał wiedzę, ale również będę mógł pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moree90 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Powitać was wszystkich :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobpoz Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Witam Wszystkich Serdecznie! Od wczoraj mam przyjemność posiadać MEGANE II, 2005, 1,5DCI, 105KM. Pozdrawiam Sławek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GraveS Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Czesc. Łukasz z Gliwic. Aktualnie smigam Megane Coupe ph 2, w planach zmiana na Megane II turbo. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojak Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Witam Wszystkich. Noszę się z zamiarem kupna dla żony meganki stąd moja obecność na forum. Mam nadzieję że dzięki Waszej pomocy uda się znaleźć jakiś konkretny samochód. Wojmir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Cześć, Adam z Torunia obecnie Chevrolet Aveo, rozważam zakup Fluence'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SODOR Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Witam Forumowiczów, Planuję niebawem kupno Megane kombi a to forum to najlepsze miejsce żeby utwierdzić się w przekonaniu że to najlepszy wybór. Serdecznie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszynioc Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Witam Wszystkich. kszynioc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnulkaa Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Witam. Jestem nowym użytkownikiem i mam pytanie. Będę zmieniać samochód i nie mam pojęcia jaki silnik benzynowy będzie najlepszy a chcę kupić megankę 2 w kombi w roczniku 2003-2004. To jest temat tylko na powitania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neo705 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Witam Wszystkich od tygodnia jestem posiadaczem Renaut Megane 1,4 TCE Grandtour Privilege Pozdrawiam Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
larry_2004 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Witam wszystkich forumowiczów...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pobidowski Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Witam wszystkich forumowiczów Od wczoraj jestem posiadaczem bardzo ładnej () Renault Megane II phI (2003) z mocnym silnikiem 2.0. Mam nadzieje, że będzie mi ona dumnie służyła przez mój cały okres eksploatacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastanlec Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Powitać wszystkich, jestem Sebastian, mieszkam w okolicach Tomaszowa Mazowieckiego, moja żona posiada megane I ph I 96 rok 1.6 K7M, miłe auto i bardzo wygodne ale mam mały problem ale to w innym temacie, ja osobiscie mam honde gdyż jezdze amatorsko w rajdach wyścigach itp jeszcze raz witam wszystkich serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rek Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Witam wszytskich, na chwile obecna smigam seicento ale juz w krotce stane sie posiadaczem meganki I ph II 1,9dti z 02 roku. Mam nadzieje ze bede czynnym uzytkownikiem. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supaplex Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Witam! Scenic I phII z 2001r. Pełen wypas. 1.9dCi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi