kierowniczek18 Opublikowano 19 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 czesc mam problem z elektryczny,m podnosnikiem przedniej szyby. Przestal dzialac po rozebraniu zaczal dzialac ale dziwnie.Kreci malymi skokami i tylko w gore niezaleznie w ktora strone go wlacze. Ktos mi powiedzial ze jak nie dostaje napiecia to trzeba go kodowac . Jesli ktos z was wie jak to zrobic to prosze o rade dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit-men Opublikowano 19 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Należy go przyuczyć tzn zamknąć i przytrzymać przycisk na zamykaniu przez ok.10sek i powinno być tak jak było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierowniczek18 Opublikowano 19 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 3 godziny temu, pit-men napisał: Cięcie. Zrobilem tak jak mowiles ale nie ma efektu jest tak jak bylo.Chyba bedzie wiekszy problem. REGULAMIN 5.13 Pisząc odpowiedź kategorycznie zabrania się cytowania w całości treści postu, który widnieje na liście napisanych jako ostatni. - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 19 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Może być postrzępiona linka na zwijaczu - wersja optymistyczna. Jeśli jej nie wymienisz możesz uszkodzić sterownik. Ja wymieniłbym razem z prowadnicami patrząc na czas użytkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi