Mislaw Opublikowano 19 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Dzień dobry jakiś czas temu wymieniłem radio w mojej megi na model z USB do tego oczywiście kostka i wyświetlacz mozaikowy . Wszystko było ok . Ostatnio zdarzyło się kilka razy może z 3 lub 4 że załączyłem się parę sekund później a dziś wieczorem jak jechałem do pracy kaput . W ogóle . Radio ciemne zero podświetlenia na wyświetlaczu Renault . Zanim je wyjmne i sprawdzę kostki błagam który to bezpiecznik od radia w Megane 3 2009 1.6 . Szukałem nie znalazłem . A może jakieś inne pomysły ? Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomakur Opublikowano 19 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 To bezpiecznik nr 27 wewnątrz auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mislaw Opublikowano 19 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 dzięki ale one mają jakieś numery ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomakur Opublikowano 19 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 To bezpiecznik nr F27 20A to plus i jeszcze F6 10 A plus po zapłonie Obydwa są os radia Skrzynka jest pod Lewym kolanem kierowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mislaw Opublikowano 19 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 tak skrzynka wiem gdzie jest tylko czy ona są jakoś opisane ten f27 i f6 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomakur Opublikowano 19 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Nie pamiętam dokładnie ale nr są F1 jest w dolnym prawym rogu większy i obok niego F2 Póżniej w górę są od F3 do F13 Następna kolumna od dołu F14 do F22 i kolejna trzecia od F23 do F 29 czwarta od F30 do F 36 i piąta jest podzielona na dwie od F 37 do F39 i wyżej F40 do F42 Powinieneś znaleźć bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mislaw Opublikowano 19 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 ok ślicznie dziękuję . Jak to nie bezpiecznik wyciągam radio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomakur Opublikowano 19 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Powodzenia Miejmy nadzieję że to bezpiecznik Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mislaw Opublikowano 22 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 bezpieczniki sprawdziłem było ok , kostki z tyłu ok . Radio zaczęło grać na drugi dzień samo tak jak by się zresetowalo . Wszystko się skasowałem i niby nigdy nic gra . Czy że radio jest nowsze rocznikowo mogło nałapac jakiś błędów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomakur Opublikowano 23 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 Cześć No powiem że dziwna sprawa że zaczęło samo grać tak po prostu. Ale z elektroniką bywa różnie i czasem tak bywa. Co do błędów to raczej nie ma to związku żadnego czy radio jest starsze czy nowsze Ja mam u siebie też inne niż miałem (Swoje uwaliłem reprogiem) I nie mam z nim żadnego problemu, gra tak jak oryginalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi