dreq02 Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Witam, dwa krótkie pytania i tematy: 1. Mamy zamykanie szyb z pilota poprzez 2x przycisk zamknij. A czy dało by się zaprogramować na otwieranie szyb przez symbol kłódki otwartej na pilocie? Skoro da się zamknąć to dziwne, że nie pomyślano nad taką rzeczą. 2. Czy można zaprogramować joistick w tunelu środkowym aby chociaż pokrętłem podgłaszać/ ściszać / przewijać itp? Fajny bajer z tych przycisków a tylko są do navi i przez to mało się wykorzystuje. Myśli konstruktorów w tym samochodzie mnie trochę zaskakują. Brak energonomii w niektórych aspektach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreq02 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 ktoś coś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Nie da się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Masz przecież (najlepsze) sterowanie radiem z pilota za kierownicą. Jaki jest sens podgłaszania joyem navi skoro trzeba oderwać rękę od kierownicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Nie każdy (w sumie rzadko kto jak obserwuję) trzyma obie ręce na kierownicy. Nie wiem czy dobrze mi się kojarzy z jazdą w pozycji "odwrócony zimny łokieć" czyli lewa ręka gdzieś na kierownicy, a prawa na podłokietniku. Może po to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi