Luktech Opublikowano 23 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 Witajcie. Mam pytanie. Jak zdemontować licznik? W te 2 otwory wkładam blaszkę, pilniczek, grzebię i nic z tego nie wynika. Nie moge zegarów wyjąć. Nie chcę nic uszkodzić. Są jakieś specjalne klucze do tego? Albo jakaś rada? Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogin74 Opublikowano 23 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 Proponuję zdemontować kratkę nawiewu środkową i po lewej stronie kierownicy. Wtedy bez problemu powinieneś móc odbezpieczyć licznik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jottar Opublikowano 23 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 W tym temacie są moje zdjęcia licznika. Zobaczysz dokładnie jak działają te zatrzaski, to będziesz wiedział jak manewrować narzędziami. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jottar Opublikowano 4 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 (edytowane) @Luktech, nie ma za co. Edytowane 8 Października 2017 przez Jottar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi