Jaxa1993 Opublikowano 26 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Witam. Mam takie problem w mojej megi, że gdy światła są wlaczone to nie działa zamek tylnej klapy bagażnika. Przewody wyglądają na całe również te w tej gumowej osłonie ale zauważyłem że w lewym tylnym słupku kiedyś było coś robione bo przewody są poizolowane. Czy jest możliwość że jakiś elektryk złe polaczyl przewody ze sobą? I jeszcze jeden problem. Po odlaczeniu akumulatora przez jakiś wszystkie szyby nie działają płynnie tylko że tak powiem punktowo się zamykają i otwierają ale po jakimś czasie problem znika ale nie od razu na wszystkich szybach tylko stopniowo np. najpierw szyba od przednia pasażera później tylna lewa, przednia od kierowcy i tylna prawa. Macie jakies pomysły czym może to być spowodowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 26 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Co do szyb to setki razy o tym pisane. Przyuczyć po każdym odłączeniu akumulatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaxa1993 Opublikowano 27 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Ok wielkie dzięki, szczerze mówiąc nigdy i o tym nie słyszałem. A co może byś przyczyną tego ze zamek bagażnika nie działa przy włączonych światłach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 27 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 1 godzinę temu, Jaxa1993 napisał: ze zamek bagażnika nie działa przy włączonych światłach? Namieszane w instalacji. Pytanie tylko w którym miejscu- zacznij sprawdzać od słupka o którym piszesz. Pewnie ktoś cos naprawiał i źle podłączył. W dziale pliki masz schematy elektryczne do analizy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi