D.K777 Opublikowano 4 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 (edytowane) Witam temat prosty bo jak coś jest złożone to da się to rozebrać więc to nie problem :), chodzi mi konkretnie czy gdzieś dostanę tarcze zegara do megane III rs? Gdyż w klasycznej megane jest licznik cyfrowy, który osobiście mi nie leżał, więc zmieniłem na zwykły analogowy(wskazówkowy) lecz kupiłem licznik w milach jest na nich mały kilometrarz lecz wolał bym same KM/H żeby nie nadziac się na błąd mandatowy. Z góry dziękuję i pozdrawiam zapaleńców Edytowane 4 Października 2017 przez D.K777 Poprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Em5i Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Cześć, Odświeżę, bo mam pytanie czy wymiana z cyfry na analog to plug and play czy to bardziej złożony proces? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi