aniewa Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Wrzucam zdjęcie z pomiaru przelewów paliwa wykonane 4 lata po wymianie zaworków w scenicu z silnikiem 1,5 dci 101 KM. Przejechane ponad 50 kkm. Zaworki oryginał delphi, czas pracy silnika lekko ponad dwie minuty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mary22 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 (edytowane) Ten sam silnik, co w mojej staruszce, Meganka ma już najechane 270K. Jak wspomniałem wcześniej wymienię zaworek w tym co mi ulewa przez 4min 35ml., jestem ciekawy jak będzie to wyglądało po wymianie i ile naleje mi do zbiorniczka ;) Widze, że też robiłeś obejście na przewodach paliwowych Edytowane 6 Stycznia 2020 przez mary22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi