jurga.1984 Opublikowano 11 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Witajcie, jaka instalację LPG i jakiego gazownika w Warszawie i okolicach polecicie mi z własnego doświadczenia do Renault Megane 1.4 Turbo 2009r? Dzięki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 11 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 (edytowane) Zobacz ; zestaw do Megane 1.4 TCe i nic lepszego nie znajdziesz Edytowane 11 Października 2017 przez Andrzej-2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RENATOO314 Opublikowano 27 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Ja z własnego doświadczenia mogę polecić Ci serwis Landirenzo na Łopuszańskiej, zagazowałem tam swojego Renault Megane 1.4 Turbo 2010r. instalacją landirenzo omegaz około 3 lata temu, instalacja działa sprawnie, nic się z nią złego nie dzieje, mogę Ci ją zdecydowanie polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelek6222 Opublikowano 22 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Instalacja nie wiem jaka, ale mam dobrego gazownika w Węgrowie-Paweł Elgas wrzuć w google, jak nie chcesz co chwile po montażu jeździć na regulacje naprawy to polecam zrobić sobie wycieczke 80km i mieć święty spokój wszyscy moi znajomi do niego jeżdżą. Naprawdę polecam. No i ceny znacznie niższe niż w Warszawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi