MechanikAmator Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Witam z braku dostępności kabla do zmieniarki znalazłem taki schemat, Chciałbym się dowiedzieć gdzie można kupić tego typu złącza ( wtyczki ) i jak one się ewentualnie nazywają. Oraz czy ten schemat jest dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wopa Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Za mało danych. Jakie radio i jaka zmieniarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MechanikAmator Opublikowano 29 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Radio Tuner List, zmieniarka orgyginał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wopa Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Dalej za mało danych. Podaj Symbol Radia i Symbol Zmieniarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek789 Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Dnia 15.10.2017 o 16:59, MechanikAmator napisał: Witam z braku dostępności kabla do zmieniarki znalazłem taki schemat, Witam, jestem w posiadaniu takiego przewodu. Jestem w stanie go sprzedać za rozsądne pieniądze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi