Krzychos Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Panie i Panowie proszę o poważne rady. Zadurzyłem się w kolejnej MIII. Czeka na mnie w Holandii. Wołają za nią 9000 euro. Pytanie czy warto, czy będzie to prawdziwe spełnienie marzeń czy zawód miłosno-finansowy. Załączam link do strony sprzedawcy: https://www.mobile.de/pl/Samochod/Renault-Mégane-Estate-2.0-GT-220-Turbo-BOSE/vhc:car,ms1:20700_17_gt220,frn:2010,ful:petrol,mlx:70000,vcg:estatecar/pg:vipcar/249791698.html Kontaktowałem się ze sprzedawcą w Holandii i otrzymałem info, że uszkodzona jest (złamana) prawa tylna tarcza hamulcowa, zgięta jedna z felg (na zdjęciach stoi na zapasie), urwana prawa półoś napędowa, podgjęty prawy próg z przodu (widać na zdjęciach), lekko wgnieciona po środku klapa bagażnika, brak znaczka i podgięta klapa przednia, uszkodzony zderzak i .... Bóg raczy wiedzieć co jeszcze. Podali mi VIN: VF1KZY30648543871 i jak sprawdzałem w zaprzyjaźnionym ASO to też jakiś meksyk - auto z Holandii a część wpisów w jeżyku polskim. Nie wygląda w sumie na "szkodę całkowitą" ale pytałem o drugą kartę i już nie dostałem odpowiedzi. Podoba mi się jak nie wiem co , po 4 latach w dCi chciałbym trochę poszaleć. Proszę przeanalizujcie inforamcje, które są dostępne w przekazanych przeze mnie materiałach a jako pasjonaci i znawcy materii megankowej pewnie jeszcze się czegoś dopatrzycie. Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Najgorszy będzie ten strzał w tylne koło, podłoga może być ruszona i już tego nie naciągniesz. Blachy tam są jak bibułka, byle puknięcie w zawieszenie i wszystko się faluje pod wykładzinami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarna1 Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Moim zdaniem nie warto. Tym bardziej ze juz lekko podszykowana na sprzedaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi