Sn1key Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 tu macie poradnik jak naprawić ten problem jeżeli szyby działają wam "odwrotnie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuczki1 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Problem mam z jedną z szyb, działała poprawnie, aż pewnego pięknego dnia zjechała na dół, włączniki sprawdzałem (przekładałem) zaciągnąłem ją ręcznie, złożyłem wszystko do kupy, po odpaleniu znowu zeszła na dół. Ponownie skręciłem ręcznie i tak jeżdżę już pół roku. Masz jakiś pomysł co mogło to spowodować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Tak, uszkodzony sterownik przy silniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Kiedyś z tym walczyłem: wystarczyło na dłużej odpiąć zasilanie drzwi i wraca do normalnego działania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pch Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 (edytowane) Przy okazji zapytam. Mam MII CC i jedna szyba szaleje. Kupiłem moduł chiński ale tylko poszedł smród. Póki co obróciłem obudowę silnika ale nadal nie działa automatyka. Ta szyba zamyka się z pozostałymi ale już nie otwiera. Reaguje na swój przycisk ale nie impulsowo. Byłem w serwisie i dowiedziałem się, że w CC są inne moduły niż w zwykłych Megankach. Oprócz tego tył to tył a przód to przód. Ktoś to potwierdzi? PC Znalazłem następujące numery: 44 07 26 44 07 46 << ten moduł do CC. Kupiłem przedni prawy, wstawiłem do lewego tylnego i działa 44 07 88 44 09 26 Edytowane 27 Czerwca 2020 przez pch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek77 Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 W dniu 25.10.2017 o 15:47, Sn1key napisał: tu macie poradnik jak naprawić ten problem jeżeli szyby działają wam "odwrotnie" Witam mam problem w odwrotnie sterującym modułem sterowania szybami w megane 2 CC, czy jest na to jakiś patent?. Pozdrawiam Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Odpięcie akumulatora może pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi