pawelratajczak Opublikowano 28 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Cześć, mam pytanie, które już może było przerabiane, ale... ;-) Zgodnie z instrukcją sformatowałem pendrive do FAT32, włożyłem do postu USB w Megane. Co miało to się zainstalowało. Na komputerze RL Toolbox itd. Niestety coś nie tak z penem i musiałbym to zrobić jeszcze raz na np karcie SD. Wkładam do slotu w samochodzie i nic oprócz komunikatu, że pamięć jest pusta. Jak stworzyć jeszcze raz obraz na SD lub innym penie tak żeby później Toolbox rozpoznał zawartość? Szukam w menu RLink ale nie widzę. Byłbym wdzięczny za podpowiedź rozwiązania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yod Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 (edytowane) Jak umieszczasz pusty pendrive w porcie w Megane, to się wyświetla komunikat o pustej pamięci, ale też przy okazji na penie umieszczane są pliki identyfikujące r-link. Wsadź pena do auta i odczekaj z minutę - po tej operacji po wsadzeniu pena do kompa toolbox powinien rozpoznać zawartość. Edytowane 30 Października 2017 przez yod 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelratajczak Opublikowano 30 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Działa. Bardzo dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bziku123 Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 i co aktualizowałeś wszystko weszło czy problemy z r link ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi