Przemas666 Opublikowano 8 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Witam, Mam pewien problem. Jak stoję w korkach bądź do kogoś dojeżdżam to czuje dragnia na fotelu, szczególnie na zagłówku jest to odczuwalne, całe auto delikatnie drży. Obroty są ok. nie falują, na gazie i benzynie to samo. Miał może ktoś podobny problem ? ja obstawiam może poduszki pod sinikiem, ale chyba trochę za szybko przy tym przebiegu, żeby poduszki siadały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mich64 Opublikowano 8 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Mam przebieg niecałe 42 tys. km. i tez to odczuwam. Moim zdaniem drgania pochodzą od układu wydechowego, ale mamy jednak różne silniki. Nie przejmuję się tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reedfilu Opublikowano 8 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 U mnie zdiagnozowali w serwisie Renault poduszkę olejową z prawej strony ale jeszcze nie wymieniłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemas666 Opublikowano 9 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Czyli jednak poduszki trzeba sprawdzić a ie sobie życzą za tą poduszkę w serwisie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reedfilu Opublikowano 9 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Przy mnie zadzwonił gdzieś i powiedział mi 400zł + 50zł za wymianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemas666 Opublikowano 9 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Ok. Sprawdzę u mnie w ASO czy mam to samo. Pewnie na zamiennikach połowa ceny wyjdzie. Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi