Jaworowo Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Witam po przywróceniu do ustawień fabrycznych z wyświetlacza nie znika napis "System not configured please connect diag tool". Czy ktoś orientuje się co można w takim przypadku zrobić lub ewentualnie zna kogoś kto mógłby pomóc w takiej sytuacji na terenie dolnego śląska (oczywiście nie za darmo)? Niestety do tej pory wszystkie warsztaty odmówiły pomocy. Czy to prawda, że pozostaje jedynie oryginalny warsztat renault ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ebt25 Opublikowano 14 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Trzeba wykonać konfigurację automatyczną Clipem. W Warszawie mogę pomóc, w okolicach dolnego śląska znajdziesz kogoś na pewno z forum Laguny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaworowo Opublikowano 14 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Poczekam może znajdzie się tu osoba, która posiada Clipa i może pomóc, bo rozumiem, że tej operacji nie da się wykonać zdalnie ? czy to kwestia podłączenia karty SD do komputera ? Słyszałem też, że np. przeprowadzenie aktualizacji map bądź wymiany karty na nową z nowymi mapami też pomoże czy to prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 14 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Do skonfigurowania radio , tylko clip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angelus Opublikowano 19 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Podpinam się pod temat. Ktoś w Krakowie jest w stanie pomóc z konfiguracją radia? Mam ten sam problem co kolega wyżej: System nie jest skonfigurowany. Podłącz narzędzie diag. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi