kacper69 Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Tak sobie myślę, że może warto w jednym miejscu mieć zestawione ceny , jakich należy się spodziewać za naprawy naszych aut. Ja dziś byłem w serwisie "U Pana Piotra" . Wymiana oleju , filtra oleju i filtra paliwa w megane dci kosztowała mnie 90 zł. Oczywiście tylko robocizna, bo części moje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Pomysł całkiem dobry. Aktualnie jestem umówiony na wymianę klocków z tyłu przy użyciu komputera. Ceny za robociznę. Larum Jelenia Góra - 130 zł Domagała JG - 120 zł ASO JG - 172 zł ASO Lubań - 100 zł (termin umówiony) Pan Mietek - 80 zł (wymiana bez kompa) Wcześniej wymieniłem klocki z przodu u Mietka za 60 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 (edytowane) Przegląd tzw. antykorozyjny* w ASO Anndora Kraków: 123,00 PLN brutto (dot. Megane III Grandtour, rok prod. 2016). *) przegląd, którego wykonanie raz w roku utrzymuje gwarancje: na lakier, na perforację nadwozia Edytowane 21 Listopada 2017 przez konwil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi