Marorenault Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Dzień dobry, Mam problem z pilotem centralnego zamka, ponieważ już zeszłego roku pilot odmówił posłuszeństwa, gdy tylko temperatura otoczenia spadła do minusowej, gdy znowu zrobiło się około 10 stopni (wiosna), pilot wrócił do żyw i działal, w tym roku mam podobny problem, miał ktoś kiedyś z tym do czynienia? Pozdrawiam PS. Baterie wymieniłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawinci Opublikowano 28 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 (edytowane) Podepnę się żeby nie zakładać nowego tematu. Mam ten sam problem . Postanowiłem więc założyć dodatkową centralkę. Którą byście polecili : http://allegro.pl/sterownik-zamka-centralnego-renault-trafic-master-i5488772993.html?reco_id=27ea2b28-0ce2-11e8-ad4f-246e9677f638 http://allegro.pl/sterownik-zamka-renault-clio-megane-laguna-kangoo-i7147316443.html?fromVariant=7151282990 No chyba że ktoś w tych pieniądzach przyuczy moje kluczyki do nowszego UCH które posiadam. (immo usunięte) Edytowane 1 Marca 2018 przez slawinci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Magikrealista Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 (edytowane) Witam wszystkich. Co zrobić w sytuacji kiedy immo działa normalnie jednak centralny z pilota zaczyna szwankować. Wszystkie zamki pilot otwiera raczej normalnie gorzej z zamykaniem, dopiero za którymś razem załapie. Gdzie szukać centralki zamków? Kluczyk mam radiowy, pozdrawiam. Edytowane 16 Marca 2018 przez Magikrealista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawinci Opublikowano 18 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Bardzo dużo już było napisane o module komfortu UCH czy BSI, bo to on jest odpowiedzialny za centralny, klimę,ogrzewanie lusterek itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi