yszty Opublikowano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Witam. Zrobiłem zwarcie przy wymianie podświetlania tablicy rejestracyjnej teraz nie mam światła przedniego prawego pozycyjnego, tylnego prawego pozycyjnego oraz podświetlania tablicy rejestracyjnej. Gdzie mogę szukać przyczyny? Dodam że bezpieczniki w kabinie są dobre. Z góry dziękuję za pomoc Megane II 2007r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Pod komorą silnika w czarnej skrzynie są bezpieczniki. Więc masz trochę roboty. Ty wymieniałeś żarówkę przy włączonej lampie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 (edytowane) Potwierdzam; prawdopodobnie padł jeden bezpiecznik 10A, konieczne jest wyjęcie akumulatora. Robiłem to 2 lata temu w Wigilię Edytowane 20 Grudnia 2017 przez konwil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yszty Opublikowano 20 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 15 godzin temu, airbites napisał: Pod komorą silnika w czarnej skrzynie są bezpieczniki. Więc masz trochę roboty. Ty wymieniałeś żarówkę przy włączonej lampie? chciałem wyciągnąć ten plastik i za daleko wszedł mi śrubokręt jak wyskoczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Ale czemu wymieniałeś przy włączonej lampie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi