shagger Opublikowano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Panowie - szukam już od dłuższego czasu jakiejś fajnej Meganki i znalazłem takie ogłoszenie: https://www.otomoto.pl/oferta/renault-megane-2-0-dci-150km-nowy-model-prosto-z-niemiec-od-wlasciciela-ID6z1eQX.html A jako że będę na święta w rodziców to postanowiłem bliżej się zainteresować tematem. Co sądzicie? Zdobyłem nawet VIN: VF1KMSK0635740022 Proszę o jakieś opinie czy warto zawracać sobie głowę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Odnośnie spalania to pisze bajki. Najniższy wynik Laguny na długiej trasie to 5,9 l. Espace 6,5l/100 km Pojemność silnika to1995. Silnik jest rewelacyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volfeer Opublikowano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 Cos jest nie tak. Niby wypasiona wersja, a brak klimatronika. Wydaje mi sie, ze w tej wersji klimatronik jest w standardzie. Przod na pewno sciagany, co w sumie nic nie znaczy, bo zeby wymienic zarowke migacza, sam juz 2 razy sciagalem. XXX Silnik fakt rewelacyjny. Co do spalania, pon 6 nigdy mi sie nie udalo zejsc, srednia to 7 na autostradzie, 8-9 w ruchu miejskim w Krakowie. XXX A i jeszcze jedno, koles pisze o xenonach, ja tam widze zwykle swiatla. REGULAMIN pkt 5.9 enter- mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luc4s Opublikowano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 (edytowane) DEL Edytowane 27 Grudnia 2017 przez luc4s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shagger Opublikowano 3 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Auto oglądałem i okazało się że to totalny kibel. Wszystko na desce się świeci, samochód nie odpalał (po 15 min. cudem odpalił - uszkodzone świece żarowe). Szkoda zawracać sobie głowę. Wydruk z ASO potwierdził korektę licznika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sKarlosMegane Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Bądźmy poważni, 10 tys za kombi z 2.0 dci, sprowadzonym na handel ? Ile kosztował handlarza ? 7,5 - 8 tys ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boss Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Ale ogłoszenie już nieaktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi