krzysieking Opublikowano 9 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Dzięki, właśnie tego trzeba mi było aby "kac" szybciej minął! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakalo333 Opublikowano 21 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Cześć Panowie a czy mi ktoś by mógł pomóc potwierdzić autentyczność mojego przebiegu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 21 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 @szakalo333 Czasami lepiej nie wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakalo333 Opublikowano 23 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 pomoże ktoś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 23 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 W pierwszych 4 postach tego tematu masz napisane skąd można ustalić przebieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi