D.K777 Opublikowano 18 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 (edytowane) Witam, pisze do was z prośbą o pomoc, szybka historia, brak lewego lusterka, w związku z zakupem po kolizyjnym, jedyne co mialem to wystające kable z wtyczką, stąd wiem że moje lusterko jest 10 pinowe, no i tu rodzi się pytanie bo wszędzie gdzie szukam są albo mniejsze ilości pinów albo większe. Auto przyjechało z Francji, megane phI coupe 2009r. 2.0T , typ DZ0K , lusterka składane elektrycznie, niewiem czy podgrzewane, moje pytanie skąd wziąść takie lusterko? Pomożecie? Edytowane 19 Lutego 2018 przez D.K777 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papf Opublikowano 18 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 Skoro 10 Pin to podgrzewane i składane elektrycznie - szukaj na alledrogo :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.K777 Opublikowano 19 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Chodzi o to że szukam i nie ma :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 19 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Tak na szybko znalazłem tylko od RSa, nr aukcji 7060366801 Jak chcesz mieć pewność ile pinów potrzebujesz to zajrzyj do prawego lusterka i policz piny. W lewym będą 2 piny więcej bo jest w nim czujnik temperatury. Lusterka szukaj tylko od coupe, od innych wersji nie będą pasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.K777 Opublikowano 19 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Dzwoniłem do niego, nie jest składane elektrycznie..., szukam cały czas , jak wam się coś trafi to podrzuccie link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juras386 Opublikowano 19 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 "Lusterka szukaj tylko od coupe, od innych wersji nie będą pasować." A niby czym się rożnia od innych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu73 Opublikowano 19 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Lusterko jest takie samo , ale element przylegający do drzwi morze mieć inny krztałt No bo drzwi są inne do coupé. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 19 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Jest tak jak napisał krzychu73. Ciężko jest przełożyć ruchomą część, bo łamią się zatrzaski, poza tym tam jest dość mocna sprężyna i ona utrudnia zadanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaw7018 Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Czy lusterko lewe 9 pinowe od Megane 3 pasuje do Fluence? Chodzi mi przede wszystkim o miejsce przylegania do drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi