Bastus94 Opublikowano 21 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 (edytowane) Witam, mógłbym prosić o rozpiskę pinów kostki wyświetlacza TFT od radia płaskiego (bez BT) oraz kostki z R-Linka? byłbym wdzięczny również za rozpiskę kostki 32 pin radia z BT pokrętłem na środku panelu. Na VISU nic nie ma. Edytowane 26 Lutego 2018 przez Bastus94 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastus94 Opublikowano 26 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Nikt nic nie ma na ten temat? Ma ktoś dostęp do Visu Megane III po 2014r.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAREN Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Również podłączam się pod prośbę autora postu o schemat do r-linka znalazłem schemat do megane R-link R-link_X95.PDF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gameserv Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 (edytowane) Koledzy a co się kryje w R-Link_X95.pdf pod kodem: 1917 - ?? Mam problem z lokalizacją tego modułu P.S. Znalazłem w necie wyświetlacz Kostka Wyprowadzenia Edytowane 28 Marca 2019 przez gameserv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 1917 wzmacniacz audio , za schowkiem pasażera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi