ogieR8 Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 (edytowane) Witam. Po wymianie modułu komfortu (UCH) wróciła mi elektronika (lewe szyby, centralny z pilota, immo, wycieraczki, lampka środkowa, radio, migacze. Teraz natomiast nie działa mi przełącznik centralnego zamka, a zaznaczę bezpieczniki w porządku i centralny z pilota w kluczyku [radiowy] działa bez żadnego problemu. Dodatkowo nie działa guzik świateł awaryjnych, a migacze działają, a przy blokowaniu czy odblokowaniu auta z pilota (centralny) - światła awaryjne świecą. Są gdzieś przekaźniki tych włączników ? Bezpieczniki całe.. Czy obstawiać uszkodzony dalej UCH tylko w mniejszym stopniu ? Pozdrawiam, Mariusz K ps: guzik świateł awaryjnych gdy nie jest wciśnięty - świeci, gdy go wciśniemy przestaje świecić, czyli tak jak zwykle (gdy działał) Edytowane 7 Marca 2018 przez ogieR8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek321 Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Hej, udało Ci się rozwiązać ten problem? Co prawda minęło dużo czasu, ale teraz sam mam takie objawy i nie wiem co dalej robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi