Yoke1992 Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Cześć wziąłem się za przerabianie wiązki radia ale mam problem z uruchomieniem. Czy może ktoś pomoże chodzi o schemat który jest na dole. Na zielono jest podkreślone to co mam gotowe na czerwono podkreśliłem to czego nie wiem. Wiązka była kupiona u Cinasa i niechce rozplatywać całej wiązki by sprawdzić czy bricki są zrobione. Po lewej stronie kostki 32 pin są jakieś znaczniki czy tam też muszę coś podłączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 W jednym kółku masz cany które muszą być podłączone a w drugim masz audio od nawigacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoke1992 Opublikowano 12 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 A powiedz mi bo ta wiązkę przerabiałem która zakupiłem u Ciebie. Czy Ty już to zbrikowałeś te cany ? i audio od nawigacji?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Jak była to wiązka do nawigacji to tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoke1992 Opublikowano 12 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Tak była to cała wiązka. Teraz tylko skróciłem kostkę przy radiu i przerobiłem na tą z 32 pin i 16 pin. Nie wiem dlaczego ale dwa kabelki zostały z pina 14,18. Muszę jeszcze dociągnąć przewody do kostki 32 pin z audio nawigacji masz może jakiś konkretny schemat z tego małego to nie wiem z którego do którego pina ma iść. Dzięki i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi