Mateo2311 Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Witam, mam problem brak świateł stopu, w czym może być problem? Bezpieczniki chyba okej chodź nie wiem dokładnie który to będzie ale sprawdzałem i są dobre, czujnik pod pedałem też działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 A skąd wiesz, że czujnik stopu działa? On ma dwa obwody. Bezpiecznik w kabinie o symbolu H i wartości 15A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Przed chwilą, Mateo2311 napisał: Bezpieczniki chyba okej chodź nie wiem dokładnie który to będzie ale sprawdzałem i są dobre Dobre! Zazwyczaj należy wiedzieć który bezpiecznik sprawdzić. W dziale "Pliki" masz opis bezpieczników do Twojego samochodu i sprawdź przede wszystkim odpowiedni bezpiecznik. Gdyby to nie pomogło to do sprawdzenia kostka pod fotelem kierowcy, pin 11. I tak jak pisze kolega powyżej do sprawdzenia dwa obwody w czujniku pod pedałem. Piny 1 i 2 zasilają światła STOP i muszą być zwarte po naciśnięciu pedału hamulca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lufa Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo2311 Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Bezpieczniki sprawdzone, udam się jutro do elektryka, auto świeżo dziś kupione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 To tylko współczuć dostając taką niespodziankę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo2311 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Koledzy nie mogę znaleźć w dziale download rozpiski bezpiecznikow do meganki 2 proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 https://megane.com.pl/files/file/46-bezpieczniki-i-przekaźniki-megane-ii-i-scenic-ii/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo2311 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Problem rozwiązany, jakiś komputer czy coś w tym stylu był rozlegulowany koło pedałów, wystarczyło wyregulowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Wystarczyło ustawić czujnik pedału hamulca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert82 Opublikowano 29 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 Witam, Miałem podobny problem u siebie. Bezpieczniki całe, żarówki całe, wiązka przewodów cała, czujnik sprawny. Mianowicie trzeba było podgiąć blaszkę na której mocowany jest czujnik stopu i po temacie. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi