bartekkrk Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Witam, poszukuje przewodu prawego dolnego od klimatyzacji z czujnikiem do 2.0 benzyna, czy ktoś sie orientuje czy jest tu w okolicach jakiś szrot z częściami po za na księcia józefa bądz ktoś prywatny? serwis 850 zl hurtownie brak a i tak cena kosmos 450zl. Po allegro róznie chodzą ale też nie do końca wiem jak sprawa dopasowanai z innych silników co sprzedający i mechanik twierdzą co innego , jeden mówi ze pasuje z każdego, inny że mało co pasuje;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smeg Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Części używane Kraków; Al. Powst. Sląskich, Koralowa ,Powiatowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazhuta Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Najlepiej wziąć stary przewód i w dobrym serwisie klimatyzacji dorobią na jego wymiarach nowy . Dorabiają aluminiowe i elastyczne , pewniejsze to niż kupno używanego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Dnia 14.04.2018 o 19:34, bartekkrk napisał: Po allegro róznie chodzą ale też nie do końca wiem jak sprawa dopasowanai z innych silników Pasuje od wszystkich i nie ma też znaczenia czy climatronik czy ręczna klima. Nr rurki to: 8200385296. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekkrk Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 u mnie jest przewod org valeo 818517 wyskakuje ze niby ten nr 8200359868 , nie mam nikogo kto by sie konkretnei znał na klimie dlatego pyta, bo ponoc po liftowki i przed roznia sie grubościa przewodu, ale mówisz ze kązdy spasuje? REGULAMIN pkt. 5.6 Literki PL-mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi