krisophjanus Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Witam bardzo serdecznie, jest to mój pierwszy wpis na tym forum, niestety zaczynam od problemu jaki posiadam z moją Megane III 1.4 tce z 2009 otóż: nie działa mi ekran multimediów, nie wiem dokładnie jak nazywa się to urządzenie. Radio działa nomalnie mogę zmieniać kanały itd lecz na ekranie widnieje cały czas ten sam komunikat, może ktoś już miał podobny problem i potrafi mi podpowiedzieć gdzie szukać rozwiązania problemu, dołączam zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onomatopeja Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Tak to kupiłeś czy się stało? Wygląda jakby wywaliło konfigurację lub ktoś dołożył navi i nie skonfigurował ustrojstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisophjanus Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Tak już to kupiłem, nie wiem czy navi ma coś wspólnego bo jest ona na karcie pamięci a z kartą pamięci z wgraną navi oraz bez jest to samo, nie ma pojęcia jak do tego podejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Wysypana konfiguracja albo nawi jak wyświetla cały czas lub radia jak spada ten komunikat po czasie na dolną belkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisophjanus Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Cinas, co masz na myśli pisząc Cytat lub radia jak spada ten komunikat po czasie na dolną belkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Czy jest cały czas na ekranie czy "odsłania" nawigację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisophjanus Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Cały czas jest to na ekranie, jedynie jak wkładam kartę pamięci do czytnika, pojawia się na chwilę logo tomtom z paskiem ładowania ale po załadowaniu paska wywala ten sam komunikat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Wychodzi iż konfiguracja ekranu wyleciała Do zrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisophjanus Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Okej, dzięki za odpowiedź, podjadę do ASO bo sam raczej nie ogarnę tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Jak by aso poległo to możesz podesłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisophjanus Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Dobrze w razie czego będę się odzywał na priv. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi