Vertex137 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Witam. Mam takie pytanko. Do czego służy to pokrętło widoczne na zdj. Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Ściemnianie/ rozjaśnianie podświetlenia wnętrza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vertex137 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 5 godzin temu, meganecoupe02 napisał: Nie papuguj. Konkretnie? Lampy w środku czy może radio, deska rozdzielcza? REGULAMIN 5.13 Pisząc odpowiedź kategorycznie zabrania się cytowania w całości treści postu, który widnieje na liście napisanych jako ostatni. - mireczek01. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 (edytowane) Pobaw się to zobaczysz. Ogólnie deska i zegary powinny się ściemniać/rozjaśniać. Wszystko po to aby kierowca mógł sobie ściemnić przede wszystkim zegary jeśli będą go razić podczas nocnej jazdy. Edytowane 23 Kwietnia 2018 przez pbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
droopy Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Ja kiedyś w poprzednim aucie przypadkowo musiałem to skręcić kolanem do zera i pewnego dnia, jak wsiadłem po zmroku to przeraziłem się, że całe podświetlenie siadło we wnętrzu. Dopiero po paru minutach mnie olśniło, że może z tym ściemniaczem coś nie tak Przyciemnia/rozjaśnia zegary oraz podświetlenie całej konsoli, nie ma wpływ na jasność oświetlenia kabiny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi