paweldam500 Opublikowano 2 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 Cześć, przeglądając allegro znalazłem, dosyć sporo aukcji z fotelami i kanapami od megane RS. W mojej megance mam szmaciane fotele bez niczego (nie mam podgrzewania) i zastanawiam się czy karkołomnym zadaniem jest próba przełożenia wnętrza RS do mojego coup'e. Pytanie brzmi jak sprawa z wiązką i aktywacją podgrzewania foteli + elektryki w kompie auta? Zakładam, że jak nie miałem podgrzewania foteli nawet to mam okrojoną wiązkę i pewnie musiałbym dokupić wiązkę do obu przednich foteli, dobrze myślę? Przeglądałem forum pod tym kątem ale nie znalazłem zbliżonego tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 3 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 To zrobienia podgrzewane fotele , instalacja + aktywacja kontrolek w liczniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweldam500 Opublikowano 3 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 (edytowane) Zrobienie podgrzewanych foteli robi odrazu sterowanie elektryczne? Aktywacja kontolek zapewne leci clipem? Ergo czy do megane iii jest jakiś poradnik jak się robi podgrzewane fotele? Znalazłem do megane ii. Edytowane 3 Maja 2018 przez paweldam500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 3 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 Aktywować można i clipem ale nie jest to proste do zrobienia Sterowanie elektryczne to sterowanie fotelami a podgrzewanie to podgrzewanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweldam500 Opublikowano 3 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 Czyli jak rozumiem jest to gra nie warta świeczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAREN Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 ktoś pomoże? taki komunikat mam przy próbie automatycznej konfiguracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi