Baszar Opublikowano 20 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Witam, mój problem polega na tym, że włączając wycieraczki manetką na pozycje 1 - zadziała tylko raz a powinna załańczać się co jakis czas zgodnie z ustawiona częstotliwością. Do tego automatycznie na deszcz tez się nie załańczają Czy ktoś coś zaradzi jak tą usterkę usunąć Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 20 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Megane 3 nie posiada trybu wycieraczek z regulowanym ręcznie interwałem. Pozycja 1 to właśnie załączenie trybu automatycznego, machają raz i czuwają. Pierścień na manetce z "kroplami" to regulacja czułości automatycznych wycieraczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baszar Opublikowano 20 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Aha , to znaczy że czujnik deszczu nie działa Chodzi mi o jedną pozycje w dół od samej góry. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 20 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 (edytowane) 2 minuty temu, Baszar napisał: Chodzi mi o jedną pozycje w dół od samej góry. Jest tak jak @Lelupi napisał. Ustaw pierwszą pozycję i lej wodę w miejscu czujnika. Zobaczysz czy działa. Edytowane 20 Maja 2018 przez pbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baszar Opublikowano 20 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Ok. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi