Tomekpiotr1 Opublikowano 24 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 Witam wszystkich ,mam problem z światłem mijania tylne lewe wymieniłem żarówki na nowe , we wtyczce lampy brakuje zasilania, sprawdziłem wiązkę kabli w bagażniku i brak prądu na przewodzie zasilającym , sprawdziłem bezpieczniki w kabinie i są ok , niestety nie wiem który bezpiecznik jest od świateł w komorze silnika , może ktoś da jakieś namiary .Mam jeszcze pytanie czy światła zabezpieczone są dwoma bezpiecznikami prawa i lewa strona ,czy jest jeden .prosze o pomoc Megane III grandthur 2009 r 1,6v benzyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 24 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 Obwody są rozdzielone.Lewe tylne jest wspólne z oświetleniem bagażnika po lewej stronie. Bezpiecznik nr 2 - 10A. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 25 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Czy czasem się nie przejęzyczyłeś? Pewnie chodzi Ci o tylne lewe pozycyjne, mijania są z przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekpiotr1 Opublikowano 25 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Dzieki za podpowieć ,tak chodzi o światła pozycyjne , jeżeli chodzi o bezpiecznik to jest chyba największy problem ,nie wiem jak mam znaleść numeracje bezpieczników ,z tym nie moge sobie poradzić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 25 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 W dziale "pliki" masz załączony schemat rozmieszczenia bezpieczników pod maską silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 25 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 PLATFUSI.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekpiotr1 Opublikowano 27 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 Dzięki ,problem rozwiązany przepalony bezpiecznik nr F2 10A w komorze silnika . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi