Acidseven Opublikowano 12 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Po ostatnich deszczach zalało mi akumulator i bezpieczniki ... A po drugiej stronie nie wiem jakim cudem wlała się woda na moduł komfortu.. noi tu się zaczeły schody... Macie jakieś pomysły na zabezpieczenie tego przed kolejnym zalaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu73 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Udrożnij odpływy podszybia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
11348 Opublikowano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Dnia 12.06.2018 o 21:04, Acidseven napisał: Po ostatnich deszczach zalało mi akumulator i bezpieczniki ... Tak się dzieje jak nie ma rynienki odprowadzającej wodę ,pod kratką w prawym podszybiu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acidseven Opublikowano 16 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Dnia 12.06.2018 o 21:14, krzychu73 napisał: Udrożnij odpływy podszybia. właśnie nie wiem gdzie one są po lewej stronie samochodu , ogólnie nie powinno być tam wężyków odprowadzających wodę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
droopy Opublikowano 16 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 (edytowane) Jest otworek, w którym znajduje się wężyk odprowadzający wodę pod auto. Odpływ masz pod akumulatorem, musisz go po prosty wyciągnąć. OK, Ty pytasz o lewą stronę, teraz do mnie dotarło ;) Tam jest oczywiście również odpływ, ale dość mocno zabudowany obudową filtra niestety. Trudno się do niego dostać, można drutem próbować manewrować do niego. Edytowane 16 Czerwca 2018 przez droopy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi