PAPIEROWSKI Opublikowano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 (edytowane) Witam Byłem 2 tygodnie na urlopie i zamknąłem auto z pilota, ale musiałem coś zostawić w bagażniku dla znajomego.Więc z pilota otworzyłem sam bagażnik a auto było cale zamknięte. Dzisiaj wsiadłem w auto pojechałem pozałatwiać sprawy zamykam auto a tu piszczenie ciągłe przez 30 sekund i przestaje.Ten Dzwięk jest ciągły . Tylko piszczenie przestaje jak się otwiera auto,lub zamyka auto ale wciskając otwarcie bagażnika czyli auto zamknietę ale bagażnik otwarty . Czy ktoś miał taki problem pozdrawiam . Edytowane 14 Czerwca 2018 przez PAPIEROWSKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Co piszczy? Skąd piszczy? Jakie masz auto bo Twoje dane w profilu nic nie mówią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAPIEROWSKI Opublikowano 14 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Megane 3 coupe 2011r 1,4 tce Piszczy pod maską w miejscu gdzie chowają się wycieraczki plastikowym tunelu jak alarm ale nie przerywanie tylko ciągły dzwiek jakby ostrzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 15 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Meganka II tak piszczała w momencie niedomknięcia maski, taki jakby "brzęczyk" przypominający. Piszczenie następowało przy otwartej, albo niedomkniętej masce - w momencie zamknięcia samochodu z pilota (wersja bez HF). Niemniej u mnie, w "trójce" takiego czegoś nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi