jakub.slachciak Opublikowano 6 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Dzień dobry, jestem nowy na forum i niedawno stałem się posiadaczem Megane III Coupé 2.0 TCe 180KM z 2009r. Niestety mam mały problem, a mianowicie przy naprawie zablokowanego tylnego pasa bezpieczeństwa przez moją nieuwagę uszkodziłem wtyczkę od napinacza pasów. Mam pytanie, czy wie ktoś gdzie można coś takiego kupić? (zdjęcie) Z góry dziekuje za każde sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 9 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 Na allegro lub na szrocie. Ewentualnie dowolna całą wiązkę np. fotela na której będzie taki sam kolor wtyczki. Możesz szukać też od megane II. Warunek to taki sam kolor wtyczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub.slachciak Opublikowano 10 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Dziękuje o Allegro nie pomyślałem. Znalazłem aukcje gdzie ktoś sprzedaje same wtyczki do Megane II mam nadzieję że będzie pasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi