dante944 Opublikowano 7 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 Witam tak jak w temacie. Mój sterownik niestety odmówił posłuszeństwa. Autko to megane 2 cc 2.0 Turbo. Czy taki sterownik podejdzie bez problemu z laguny II, bądź Espace IV z silnikami 2.0 turbo. Oczywiście będą one się różnic trochę oznaczeniami, ale czy po zaprogramowaniu kart itd wszystko będzie działać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 8 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Raczej nie będzie pasował, bynajmniej osobiście nie spotkałem takiej informacji na forum. Piszesz o sterowniku silnika, ale w nim nie programuje się karty itd. Sterownik silnika jest tylko od silnika. Od kart itd jest moduł UCH pod kierownicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante944 Opublikowano 8 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Znalazłem identyczny sterownik jak mój z tymi samymi oznaczeniami. Mechanik powiedział, ze sterownik silnika wystarczy nic więcej nie zamawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 8 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Dnia 7.07.2018 o 10:37, dante944 napisał: Oczywiście będą one się różnic trochę oznaczeniami Pisałeś, że się różnią. Jeżeli ma ten sam nr OEM to bierz i napisz jakie są efekty dla potomnych. Pamiętaj jeszcze o CLIPIe np. poczytaj np. tutaj lub tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi