Chudy646 Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Witam, nie mam już za bardzo pomysłu to piszę tutaj, w nawigacji nie słychać głosu lektora, nie mam nic wyciszone a mimo to nie słychać nic, daje"testuj" i głucha cisza, nie wiem czy może być coś jeszcze co wygłusza,wycisza głos lektora ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 17 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 Z radio wycisza się w tym momencie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolaa Opublikowano 17 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 a głośniki z przodu grają w ogóle? Podobno dzwięk z navi jest tylko w przednich głośnikach, a znajomy miał to samo co Ty, wymiana głośników rozwiązała problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 17 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 Navi nie była dokładana lub wymieniane radio? Może nie jest skonfigurowane pod obsługę Navi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Spróbuj wykonać reset nawigacji - jest opcja w ustawieniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy646 Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Problem rozwiązany, tutaj jest Jak coś trzeba ustawić sobie trasę i w czasie jazdy kiedy pojawi się komunikat głosowy trzeba podgłośnić joystickiem przy kierownicy, tym samym co do radia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi