turfel Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Panowie, nie chce ciągnąc kabla zasilającego(+ i -) do subwoofera przez całe auto z akumulatora. Skąd mogę wziąć zasilenie w bagażniku pod subwoofer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renia08 Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Ja Ci odpowiem żeby temat nie leżał pusty. Nie da się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turfel Opublikowano 24 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 A ja Ci odpowiem da się i dla potomnych napiszę, że do subwoofera aktywnego Blaupunkt wystarczyło podłączyć pod gniazdko 12V. Do przewodów dorobiłem wtyczkę i mogłem wyciągać jak mi było potrzeba bagażnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
certino Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Wszystko zależy od zapotrzebowania na energię. Gniazdko zapalniczki pewnie marne 10A da, nie więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renia08 Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Dnia 24.02.2019 o 08:25, turfel napisał: A ja Ci odpowiem da się i dla potomnych napiszę, że do subwoofera aktywnego Blaupunkt wystarczyło podłączyć pod gniazdko 12V. Do przewodów dorobiłem wtyczkę i mogłem wyciągać jak mi było potrzeba bagażnika. To pewnie na kablach mogłeś smażyć jajecznicę. Pewnie powiesz, że nie chociaż ja wiem, że mógłbyś wzmacniacz zasilać takimi kabelkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
accee Opublikowano 1 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 (edytowane) Bardzo łatwo kabel można pociągnąć po lewej stronie przez próg, i później za schowkiem po lewej stronie wywiercić mały otworek do komory silnika.... Edytowane 1 Maja 2019 przez accee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi