jacekmigacz Opublikowano 11 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 Witam mam pytanie czy wymieniał Pan ten tunel w megance,mam ten z astera ale to nie to co bym chciał. Dnia 26.09.2019 o 18:50, ganire napisał: No ja jeszcze do sierpnia i wymieniam ten tunel, parę stówek A efekt jak w tych droższych wersjach .myślałem też o tuningu silnika, facet który tuninguje sportowe auta mówił że z 1.6.można już coś ciekawego zrobić Dnia 26.09.2019 o 18:50, ganire napisał: No ja jeszcze do sierpnia i wymieniam ten tunel, parę stówek A efekt jak w tych droższych wersjach .myślałem też o tuningu silnika, facet który tuninguje sportowe auta mówił że z 1.6.można już coś ciekawego zrobić Wymienił Pan ten tunel w megance? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ganire Opublikowano 11 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 Nie , nie robiłem jeszcze. Muszę najpierw się dowiedzieć jak bardzo jest to skomplikowane, podobno na youtube jakiś facet pokazywał jak to zrobić, ale nie znalazłem tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derek1 Opublikowano 14 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 Jak jesteś zainteresowany wymianą mogę pomóc. U siebie zrobiłem taką zamianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarenioOOo Opublikowano 4 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2024 Derek1 na jestem zainteresowany. Dokładnie taką modyfikacje chciałem wykonać. Co z wywiewami na tylną kanapę? W dniu 14.03.2023 o 12:51, Derek1 napisał(a): REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.9 - aniewa Dokładnie taką modyfikacje chciałbym wykonać. Dużo pracy? Da radę podłączyć nawiew tył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derek1 Opublikowano 4 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2024 Cześć Musisz parę rzeczy kupić . teraz zależy jaki masz hamulec ręczny , czy elektryczny i wtedy wybrać opcję podłokietnika . Jeśli obecnie masz nadmuch na tylną kanapę to w podłokietniku jest na tyle kratka . Można dokupić w komplecie lub oddzielnie. Ja takiej opcji nadmuchu nie miałem . Dużo pracy w tej modyfikacji aż tak nie ma . Wiąże się to z dokupieniem paru elementów , ale warto . 10749067318 14158272623 osłona lewa i prawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepone Opublikowano 5 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2024 Oj, wersja life to raczej zawsze miała mechaniczny ręczny bez nawiewów na tył. Też myślałem o tej przeróbce ale póki co dałem sobie siana (5 rok się kończy 😃) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derek1 Opublikowano 5 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2024 Widzisz Pepone każdy robi jak chce . Ja zamontowałem - Androida Sinosmart , kamerę cofania , podłokietnik , hak i na pewno mam lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepone Opublikowano 6 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2024 Androida, kamerę i czujniki cofania mam w Springu którym objeżdżam 95% dystansów 😁😁😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinex Opublikowano 2 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2025 Czy podczas wrzucania dwójki drążek nie haczy o hamulec ręczny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derek1 Opublikowano 3 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2025 Nie ma takiej opcji. Dźwignię hamulca trzeba zmienić , bo tego wymaga konstrukcją podłokietnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi