neros94 Opublikowano 5 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 Witam, to mój pierwszy post i jeżeli gdzieś rozwiązanie jest to sorki bardzo. A więc dostałem w ręce licznik od PHII i przemieniłem sobie kostki i licznik działa, ale wskazuje problem z kontrolą rodzicielską, nie włącza się po ponownym uruchomieniu samochodu oraz nie działają kontrolki od świateł krótkich oraz przeciwmgłowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 5 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 Nie będzie działał bo potrzbea dodatkowe kable które w PH1 nie ma i inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neros94 Opublikowano 6 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 Nie chodzi mi o wyświetlanie zapiętych pasów czy też innych dodatkowych opcji. Chodzi mi o podstawę. A z tego co wiem to problem leży w szynie CAN, bo pojawiają się błędy z blokadą drzwi z tyłu i paroma kontrolkami (krótkie i przeciwmgielne przednie) oraz z brakiem włączenia licznika po ponownym uruchomieniu samochodu. I pytam się czy ktoś to rozgryzł. Błąd z wyłączeniem licznika przy ponownym uruchomieniu można obejść i puścić zasilanie np z wyświetlacza godziny lub radia, ale błąd z blokadą tylnich drzwi co zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamerio Opublikowano 6 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 (edytowane) Tak jak kolega wyżej - nie będzie to działało poprawnie i nie da się tego obejść^^ Do starego licznika możesz przełożyć sobie tylko tarcze/ramkę/wskazówki Edytowane 6 Września 2018 przez Adamerio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neros94 Opublikowano 7 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Tarcz nie przeloze bo obrotomierz i prędkościomierz po innej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi