gruku Opublikowano 14 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 (edytowane) Witam. Mam pytanie co ile należy wymienić pompę wody w grand scenic III 1.4TCE?. Mam drugi silnik (słupek) chce przełożyć go za uszkodzony ale zastanawia mnie czy nie wymienić pompy na nową? Przebieg 149tys. Ps. Jaki jest numer filtru powietrza i kabinowego do mojego Grand scenica 1.4TCE i gdzie można kupić uszczelkę korka oleju? Pozdrawiam Edytowane 14 Września 2018 przez gruku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onomatopeja Opublikowano 14 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 (edytowane) teoretycznie pompy się nie wymienia jak rozrządu ;) a jak jest z rozrządem każdy wie. Jak masz nadmiar kasy i silnik na wierzchu i chcesz tym autem jeździć dłuższy czas to jak najbardziej możesz wymienić. Oryginalne pompki (tak przynajmniej pisze) na alegro są za ok 130 zł więc nie ma tragedii. Edytowane 14 Września 2018 przez onomatopeja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruku Opublikowano 15 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Jeszcze jedna sprawa. Pompa wody jest napędzana przez pasek osprzętu ?. Zamówiłem oryginalna pompę za 80zl, mam nadzieję że nie będzie problem z jej wymianą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi