janmie Opublikowano 19 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 Parę razy w tygodniu, ale całkowicie losowo, w trakcie jazdy pojawiają się podwyższone obroty biegu jałowego ok.1500 obr/min. Pojawia się to najczęściej w czasie jazdy w korku i poprawia to do prawidłowego poziomu chwilowe dodanie gazu a następnie zdjęcie nogi z pedału gazu. Czy ktoś się z czymś takim spotkał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBRAT Opublikowano 20 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 Może gdy stoisz w korku i masz wciśnięte sprzęgło oraz wbity 1 bieg po prostu słabo dociskasz sprzęgło i podnoszą się obroty pomocnie do ruszenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janmie Opublikowano 20 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 Nie mam wciśniętego sprzęgła i biegi mam na luzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBRAT Opublikowano 20 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 To nie pomogę u mnie jest spokojnie z obrotami ,jeśli auto na gwarancji to do Aso na clipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi