thebartz Opublikowano 21 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 Hej, Może głupie pytanie ale po to są takie fora Czy ktoś wie jak można nieinwazyjnie wyciągnąć spinki, które trzymają matę wygłuszającą silnik na masce samochodu? Moja mata nie trzyma się na wszystkich co mnie niezmiernie denerwuje bo wygląda jakby miała zaraz odpaść ;) Czy jedyna opcja to obcięcie i włożenie nowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czik3n Opublikowano 12 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 Ktoś powie gdzie taką matę kupić do coupe i takie spinki ? nie mam ani tego ani tego, a może troche wyciszyło by mi auto bo na autostradzie przy 150km/h wyje :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 12 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 Szkoda zachodu, ani mata, ani spinki niestety nie wpłyną pozytywnie na komfort akustyczny w aucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czik3n Opublikowano 15 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Tak myślałem, dzięki za radę. Nie będę niepotrzebnie ladował pieniędzy w to auto bo i tak pójdzie do żyda za rok pewnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thebartz Opublikowano 16 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 U mnie przy 150 nie ma jeszcze tragedii.. nawet bym powiedział że jest nieźle w porównaniu do mojego poprzedniego auta. Dopiero ponad 170 już jest dosyć głośno ale raczej rzadko rozwijam taką prędkość ;) nie wiem czy tyczy się to wszystkich silników - ja mam 1.4TCe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czik3n Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 1.4Tce o ile wyczytałem tutaj ma dłuższą skrzynie :(, w 1.6 16V skrzynia jest absurdalnie krótka ten 6 bieg nie można nazwać 6 bo to w rzeczywistości jest jakieś 5 z lekką połówką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi