WeMan Opublikowano 25 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 (edytowane) Witam, tematów było kilka ale żaden nie zakończony(przeszukałem chyba wszystkie możliwe wątki). Otóż pada skrzynia jh3 142. Jak wiadomo nie jest łatwo jej wyrwać, a jak już są to boje się że zaraz będzie to samo, a kosztują nie mało. Silnik 1.6 16v i teraz pytanie czy posiada ktoś stu procentowe info na temat innych skrzyni które by podeszły? Nie mówię tu o 6 biegach czy wkładania z diesel'a ale np z Megane 3 albo innej benzynowej wersji silnikowej? Ostatnio dużo zainwestowałem w auto a jeszcze ta skrzynia... I stało się skrzynia padła do końca. Wczoraj ją wytargałem z auta. Naprawdę nikt z forum nie podkładał żadnej innej skrzyni? Edytowane 21 Października 2018 przez WeMan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WeMan Opublikowano 21 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 21 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Poszukaj tutaj. Po nr OEM może dasz radę znaleźć skrzynię montowaną w innym modelu Renault. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kluczos Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 (edytowane) a regeneracja ? nie wiem skąd jesteś ale w sosnowcu jest dość mocno polecana firma i w chorzowie. mi w swifcie od żony padły łożyska - dość częsta przypadłość w tych autach i po regeneracji śmiga Edytowane 26 Października 2018 przez kluczos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michoxx Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 U mnie też zakończyło się na regeneracji skrzyni biegów. W serwisie zajmującym się regeneracją powiedzieli że te skrzynie akurat często padają bo są za słabe do tych silników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi